Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Tрите најубави знаци во хороскоп

Не тврдиме дека оваа поделба е исклучива, но според хороскопот, ова се трите најубави знаци.

ВАГА
Тие се извајани. Било да се работи за машки или женски припадник на знакот, Вагата е синоним за убавина. Како и кај Бикот, планетата Венера тука баш несебично во едно суштество спакувала совршенство без мана.

СКОРПИЈА
Скорпиите се богови на харизмата. Тие имаат магнетна привлечност и се неодоливи.

ЈАРЕЦ
Родените под овој знак имаат одлична предиспозиција да се занимаваат со моделство. Ова е најфотогеничен знак во хороскопот.