9 C
Скопје
24. јануари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Локално

ЈСП утре ќе сообраќа по неделен возен ред

Од Јавното сообраќајно претпријатие ЈСП Скопје информираат дека утре, поради државниот празник 23 Октомври – Ден на македонската револуционерна борба, автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред.