Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Температурите ќе пораснат на 31 степени – УХМР со најнова прогноза за следните октомвриски денови

Прогноза за 16.10.2019
Минимална температура: 3°C до 11°C
Максимална температура: 24°С до 31°C
Сончево и топло со слаб ветер од јужен правец.

Прогноза за 17.10.2019
Минимална температура: 4°C до 11°C
Максимална температура: 23°C до 30°C
Претежно сончево и топло со слаб ветер од јужен правец..

Прогноза за 18.10.2019
Минимална температура: 5°C до 12°C
Максимална температура: 23°C до 29°C
Сончево и топло со мала облачност и со слаб јужен ветер.