Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Kараванот на граѓански трибини на СДСМ денеска во Куманово

Караванот на отворени граѓански трибини на СДСМ под мотото,,На прав пат” денеска ќе биде со граѓаните на Општина Куманово. Граѓанската трибина ќе се одржи во Национална установа Трајко Прокопиев со почеток во 13.00 часот.

На трибината свое обраќање ќе имаат претседателот на СДСМ и премиер, Зоран Заев, потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски и градоначалникот на општина Куманово, Максим Димитриевски, информира партијата.