Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Жените фантазираат за секс почесто отколку што мислите

Жените и тоа како фантазираат за секс и тоа многу почесто отколку што можете да замислите.

Повеќето, најверојатно, ќе кажат дека воопшто не размислуваа за секс што, всушност, е една голема лага.

Новото истражување покажало дека жените на секс помислуваат 18 пати дневно. Истражувањето го спровела онлајн дејтинг страницата за луѓе во брак и на основа на испитувањата, жените, во просек, на секс размислуваат на секои 51 минута, ако се смета дека дневно спијат по 8 часа.

Од друга страна, мажите на секс помислуваат на секои 28 минути.

Истото истражување открило дека 59 отсто од жените редовно фантазираат за секс со бившиот, додека кај мажите таа бројка се спушта на 49 отсто.