Секогаш во средиштето на збиднувањата...

130-та изведба на претставата ,,Стјуардеси“ во Театар Комедија

Денеска на репертоарот во Театар Комедија е претставата ,,Стјуардеси“.

Денешнава изведба е дури 130-та по ред! Оваа претстава целосно го заслужува епитетот најпосетувана претстава во Театар Комедија.

Режијата е потпишана од хит-мејкерот Синиша Евтимов, а улогите во претставата ги играат: Атанас Атанасовски, Тино Костадиновски, Марија Кондовска, Кристина Ласовска, Жаклина Петровска и Тања Мицков.

Loading…