Секогаш во средиштето на збиднувањата...

АСТРО ПРОГНОЗА: На овие три хороскопски знаци претстојната есен ќе им донесе куп пари

Spread the love

Судејќи по финансиските астро прогнози за претстојната есен – три знаци воопшто нема да имаат финансиски потешкотии.

ОВЕН

Не е само љубовта она што сјајно ќе ви тргне од октомври 2019-та година, туку и парите! Успехот ви доаѓа и ве искачува на скалата лидер, можеби. Најмногу успех ќе остварат оние кои се занимаваат со уметност, подучување и спорт, но успешни можете да бидете и во други гранки.

ВАГА

Крајот на септември и цел октомври се месеци во кои работите ќе се одвиваат во добра насока, ќе течат по природен ток и нема да има потреба премногу да се трудите. Ќе уживате во благодетите кои доаѓаат од високите позиции или авторитети и донесуваат добри резултати низ односите со другите.

ШКОРПИЈА

Октомври е професионално многу активен и ветувачки месец за Шкорпиите. Вашиот претприемачки дух е стимулиран во октомври 2019 и амбициите ви растат. Со леснотија ќе застанете пред публика, ќе победите во натпревар, ќе се снајдете во улогата лидер. Веќе од почетокот ноември ќе имате подобра заработувачка и материјална добивка.