Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Царовска: Откако сум министер се борам за солидарност со најранливите, еднаквост и подобар живот за сите граѓани

-Вечерва на седницата на Централниот Одбор на СДСМ бев избрана за нов потпретседател на партијата. Упатувам искрена благодарност до претседателот Заев и членството за укажаната доверба. Навистина ја ценам добиената можност да дадам личен придонес во зајакнување на капацитетот на партијата.

Откако сум министер се борам за солидарност со најранливите, еднаквост и подобар живот за сите граѓани. Ова се моите вредности. Како потпретседател на СДСМ ветувам дека ќе работам на тоа овие вредности уште посилно да се вградат во политиките и делувањето на партијата.
Се обврзувам дека доследно, чесно и професионално ќе ја извршувам функцијата. Како претставник на највисокиот одлучувачки орган на СДСМ секогаш ќе се залагам за делување на партијата во интерес на граѓаните.

ФБ статус на Мила Царовска

error: Соддржината е заштитена.