Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Чудно: Опозициските медиуми се бунат затоа што сонцето од вергина било тргано од шахтите на канализацијата

Пораншеното македонско знаме било ставено на шахта за канализација?

Медиумите блиски до ВМРО ДПМНЕ денеска излегоа со написи дека власта го вадела сонцето од вергина од канализационите шахти.

Засега нема информации во кои делови од државава на шахтите било прикачувано знамено со шеснаесеткракото сонце и која била причината знамето кое треба да биде најсветол симбол на една држава да биде прикачувано на шахти за канализација.

спонзорирано: