Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без вода делови на општина Центар

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради ставање водоводен приклучок од Ф80 мм на улицата Дане Крапчев бр. 11, во периодот од 11 часот, па сè до завршување на работата, без вода ќе останат корисниците од улиците Дане Крапчев, Радњанска и Славка Недиќ, како и дел од корисниците од улица Дебарца (општина Центар).