Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови на Аеродром и Карпош

Од „ЕВН Македонија“ АД информира дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, в понеделник без електрична енергија ќе останат:

од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.„Методија Шаторов Шарло“ бр.30 ( Општина Аеродром) и од 9 до 15 часот, корисниците од дел ул.„Момин Поток“, (Хотел Виргина и околината). ( Општина Карпош).