Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Голема летна активација #Тукаетиго: Со едноставни 3 чекори поблиску до 5 електрични тротинети, 3 Huawei P30 телефони и 3 Go Pro Hero 7 White акциони камери.

Од денеска, Тиго започнува голема летна активација која на граѓаните ќе им овозможи да станат потенцијални добитници на вредни изненадувања.

Имено, се работи за натпревар кој трае до 31 август 2019 година, во рамките на кој граѓаните, преку преземање на 3 едноставни чекори, можат да станат сопственици на 11 вредни изненадувања за уште повеќе забава и тоа 5 електрични скутери, 3 Huawei P30 телефони и 3 Go Pro Hero 7 White акциони камери.

  1. Најпрво, заинтересираните треба да се фанови на Facebook фан страницата на Тиго – https://www.facebook.com/tigo.mkfinance/
  2. Потоа, треба да појдат до најблиската Тиго филијала и доколку сакаат, да се чекираат на локацијата
  3. Да побараат од вработените картичка за учество во натпреварот, каде треба точно и целосно да ги пополнат сите побарани информации.

И тоа е сѐ!

Сите важечки картички кои ќе бидат доставени до 31 август, до крајот на работното време на соодветната филијала, влегуваат во натпреварот.

Дополнително, учесниците во натпреварот не мора да ги користат услугите на Тиго, а право на учество во натпреварот имаат само лица над 18 години. Секој учесник има право, исклучиво во свое име, да пополни само по една картичка.

Правилата за учество се достапни на следниот линк>>>

Повеќе информации за Тиго се достапни на веб страницата www.tigo.mk