Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Наместо со опасни отрови: Како да се ослободите од глувци на природен начин?

Идеално, секако, би било да набавите мачка! Но, доколку не сте во можност да прифатите такво милениче, не значи дека мора да користите опасни отрови за да се ослободите од овие глодари.

Глувците, имено, се алергични на нане, па затоа тоа е ефикасно, природно и нетоксично средство со пријатен мирис, за борба против овие глодари.

Еден од начините е да засадите нане во саксии кои ќе ги распоредите по дома.

Исто така, можете да ставите етерично масло од нане на критичните места.

Во тренд…