Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Големината на рацете открива многу за вас

Веројатно не сте размислувале за тоа, но големината на вашите раце открива многу за вас.

Двата главни делови на раката се дланката и прстите, а со нивна помош можете да ја утврдите големината на својата рака (на сликата погледнете како).

Карактеристики на мала рака:

Имате големо срце. Кога имате проблем се соочувате со него, а не бегате. Не се заморувате со мали работи, туку се фокусирате на големо подрачје. Поради недостиг на внимание, често ги повторувате истите грешки.

Карактеристики на голема рака:

По природа сте чувствителни и срамежливи. Ги забележувате малите работи, прерфекционист сте и добро ги анализирате работите околу себе. Поседувате добри вештини и успешни сте на работа.

error: Соддржината е заштитена.