Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Најнова: Осум министри и 20 директори ќе бидат сменети, најави Заев

Осум министри и 20 директори од Владата е бидат сменети, најави премиерот Зоран Заев на денешната седница на ЦО на СДСМ во Охрид, дознава 24 Инфо.

Заев пред седницата најави некои изненадувања, но нема назнаки кои министри ќе бидат сменети. Од порано е познато е дека новиот генерален секретар на СДСМ, Љупчо Николовски нема повеќе да биде министер за земјоделие.