Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Снимката со Павле Богоевски која протече во јавноста снимена од таксист?

Вчера на руска социјална мрежа беше објавено аудио кое авторот го нарече БОМБА и каде тврди дека нарачувам кокаин. На нашите мрежи, прво беше споделено од пропагандната твитер машинерија на ВМРО ДПМНЕ и од порталите блиски до нив, а потоа веќе го споделуваа и сите останати, соопшти Павле Богоевски, пратеник од мнозинството, потврдувајќи ја автентичноста на разговорот.

Во коментарите на објавата Богоевски потврдува дека снимката всушност е снимена од таксист во чие такси се возел додека го одвивал разговорот.

Инаку неовластеното снимање без знаење без разлика дали е телефонско или пак во живо е казниво со закон.

спонзорирано: