Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Во Ресен отворен Мотел Мајска Роса – Модерни апартмани и соби по пристапни цени

Во Ресен деновиве беше отворен мотелот Мајска Роса, кој нуди сместување по достапни цени во одлично уредени апартмани и соби.

Мотелот кој се наоѓа на влезот во Ресен (магистрален пат Битола – Ресен), нуди три апартмани со посебни тоалети и 4 соби за ноќевање.

Контакт податоци
тел 078848981 и 075547979
Facebook: https://www.facebook.com/majskarosa/

Погледнете го ентериерот:

(ПР текст)

error: Соддржината е заштитена.