Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без вода корисниците на улиците Орце Николов и Аминта Трети

Од ЈП „Водовод и канализација“ е добиено известување дека поради уличен дефект ф-100мм, на улицата Орце Николов бр.96, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Орце Николов на потегот од улицата Аминта Трети до улицата Мирослав Крлежа во време од 9 часот до завршување на работата.

Во тренд…