Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ВРИЕ ОД ПОЛИЦИЈА НИЗ СКОПЈЕ: Во тек голема полициска акција низ Скопје – Полицијата во Центар, Чаир, на Партизанска спроведува акција против диви тркачи

Во тек е голема полициска акција во Центарот на Скопје.

Aкцијата која е против дивите тркачи според сознанија на Centar.mk покрај Центар, се спроведува во Чаир и долж Партизанска.

Исто така полицијата спроведува сеопфатна контрола на сите прекршители на сообраќајот.

Големата акција на МВР наиде на силна поддршка кај скопјани поради тоа што се работи на постојана безбедност во сообраќајот.