34.8 C
Скопје
13. јуни 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МАКЕДОНИЈА

Каква е состојбата на патиштата?

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo суви коловози.

ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: Од 04:30 часот сообраќајот на регионалниот пат Битола-с. Драгош е нормализиран.

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Времена измена на режим на сообраќај на регионален пат Р1306 делница Прилеп-Крушево -Сладуево, заради започнување со градежни активности во врска со проект Санација на оштетувања на регионален пат Р 1306 делница Прилеп-Крушево -Сладуево ,во вид на слегнувања на трупот на патот на стационажа од км 15+100 до км 15+600. Заради тоа од 07.06.2024 год. сообраќајот ќе се одвива според одобрен сообраќаен проект за времен режим на сообраќај.