25.8 C
Скопје
1. октомври 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
ЛОКАЛНО

Денеска без вода улица во општина Центар

ЈП „Водовод и канализација“ известува дека денеска ќе се отстранува дефект на ППХ од ф 80 мм на улицата Ганчо Хаџи Панзов бр. 34.

„Во периодот од 9 часот, па сè до отстранување на дефектот, без вода ќе останат дел од корисниците од улицата Ганчо Хаџи Панзов во општина Центар“.