19.8 C
Скопје
24. септември 2022
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Локално

Утре без струја делови на Карпош, Гази Баба и Сарај

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат следните корисници:

· 08:30 до 14:30 часот, корисниците од стопанските и нестопанските објекти во реонот на: Горно Нерези, Средно Нерези, дел од село Крушопек, Етно Село како и Жичарница и РТВ предавателите на Водно. (Општина Карпош)

· 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. Скупи во делот околу бензиската пумпа – Топ Трејд и клучката за Бардовци. (Општина Карпош)

· 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Финска од бр. 181 до бр, 185 и од бр. 190 до бр. 222. (Општина Гази Баба)

· 09:00 до 14:00 часот, корисниците од село Шишево, дел од село Глумово, село Матка и ХЕЦ Матка. (Општина Сарај)