18 C
Скопје
26. февруари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Локално

Денеска и утре без струја повеќе делови на Скопје

Поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници:

Утрово од 8:15 до 12:30 часот, корисниците од селата: Катланово, Градманци, Летевци и Катлановска Брезница (општина Петровец),
од 9:00 до 14:30 часот, делови од улиците: Миладин Поповиќ и Орце Николов (општина Карпош).

Утре од 9:00 до 12:00 часот, делови од улиците: Иван Манолев и Рокомија (општина Бутел),
од 9:00 до 13:00 часот, дел од ул. Антон Панов од бр. 6 до бр. 33, како и дел од ул.Славе Деловски од бр. 7 до бр. 18. (општина Центар),
од 9:00 до 14:00 часот, дел од с. Долно Лисиче (општина Аеродром).