Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(фото) Велес по околу 20 години доби кино со најсовремена опрема во земјата

Фејсбук статус на Аце Коцевски, градоначалник на Велес:

Прекрасна и незаборавна вечер. Велес по околу 20 години доби кино со најсовремена опрема во земјата. Свечено го отворивме со одличниот филм Стела, во чие создавање учествуваа и двајца велешани. Љубојна со нивната музика го надополнија прекрасниот впечаток.

Нека е со среќа!

https://www.facebook.com/1243389701/posts/10217610043383251/?extid=0&d=n

Маркетинг