Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Дрога пронајдена покрај оградата на тетовскиот затвор

Вработен во тетовскиот затвор вчера пријавил дека пронашол дрога во близина на оградата од дворот на затворот.

Според пријавата, вработениот покрај оградата пронашол оставено најлонско ќесе со хашиш.

Содржината на ќесето била однесена на вештачење, а полицијата презема мерки за расчистување на случајот.

Loading…


Во тренд…