Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Агенцијата за храна и ветеринарство работи посветено и транспарентно

Денеска во просториите на Агенцијата за храна и ветеринарство, директорот на Агенцијата, Зоран Атанасов организираше брифинг со новинари на кој се дискутираше за спроведените активности на Агенцијата како и за активностите кои следуваат.

Во последните 2 и пол години Агенцијата за храна и ветеринарство посветено и пред се транспарентно гради партнерски однос со засегнатите субјекти.