Секогаш во средиштето на збиднувањата...

СДСМ: На самитот на ЕПП Мицкоски доживеа дебакл, целосен меѓународен пораз на лажните и лицемерни политики

На самитот на ЕПП Мицкоски доживеа дебакл, целосен меѓународен пораз на лажните и лицемерни политики, соопштија од СДСМ.

повеќе во видеото: