Секогаш во средиштето на збиднувањата...

АРМ влезе во Охис

Припадници на АРМ пред малку влегоа во кругот на Фабриката ОХИС, јави Сител.

Според информациите на Сител, токсична материја метил акрилат се излеала внатре во фабриката при чистење на контејнер. Хемикалијата не е запаллива но, може да предизвка гушење и штипење на очите.

error: Соддржината е заштитена.