36.8 C
Скопје
23. јуни 2021
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Љубов

Дебелките жени божици меѓу чаршафите

Дебелките жени уживаат во сексот повеќе од слабите жени.

Според една студија, дебелките жени многу повеќе уживаат во сексот, многу почесто имаат секс и доживуваат многу почесто оргазам.

Заради тежината ним им е тешко да се опуштат во кревет, но сепак, доколку ја надминат оваа фаза тие се вистински божици меѓу чаршафите.

Дури 92% од дебелките дами имаат редовен сексуален живот и признале дека навистина уживаат во сексот и речиси секогаш доживуваат оргазам. Наспроти нив 75% од слабите жени изјавиле дека имале редовен секс, уживаат во истиот и често доживуваат оргазам.