Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Финансиски процвет: Еве на кои хороскопски знаци октомври им носи многу пари и успех

Три хороскопски знаци во октомври ќе имаат големи прилики што се однесува на пари и работа. За овие три знаци доаѓаат убави вести.

Близнаци: Веќе од 1 октомври Близнаците добиваат налет на креативност, така што сите кои се занимаваат со работи во врска со естетика, уживање, но и работни обврски поврзани со деца, ќе имаат многу успех до 5 октомври.

Од 6 до 18 октомври Близнаците ќе имаат успех на полето финансии, а тогаш можат да договорат некои тајни работи или да постигнат голем успех во сè што е поврзано со вложување и финансии.

Исто така, во овој период Близнаците ќе вратат некои долгови и ќе ги подмират обврските кои ги имале.

Од 24 октомври, парите за Близнаците ќе доаѓаат сами. Најдобра заработка ќе имаат од трговија и работи поврзани со комуникација и транспорт.

Лав: Овој месец лицата родени во знакот Лав можат да очекуваат голем прилив на пари, но и можност за голема заработка во различни работи, односно преку вложувања.

Од 6 до 19 октомври Лавовите ќе имаат одлични апсекти на поле работа и кариера. Овие совршени аспекти би требало да ги искористите за да зацврстите некои работни темели, да воспоставите одлична соработка со надредените, но и да заработите што повеќе пари.

Можно е да ви се јават некои нови идеи, па и можност за проширување на бизнисот. Веќе од 24 октомври финансиската ситуација ќе ви биде одлична.

Јарец: Повеќето лица родени во овој знак октомври го дочекуваат многу зафатени под влијание на полната Месечина. Оваа полна Месечина може да ви донесе и напредок, но и поголема заработувачка.

Од 5 октомври ќе имате поголема креативност и забава. Овој месец може да ви донесе пораст на идеи, но и проширување на бизнисот.

Од 7 до 19 октомври, Венера ќе ви донесе и значајни моменти за вашата кариера.

На ваша иницијатива можете да започнете некој важен проект. Ќе доживеете финансиски процвет!