Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Утре возилата на ЈСП ќе сообраќаат по празничен возен ред

Поради верскиот празник Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица), утре возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред.

По делничен возен ред ќе сообраќаат само возилата на приватните превозници, односно линиите 11, 11А, 47А, 55 и 55Б.

Дежурни ќе бидат три билетарници, и тоа: Транспортен центар од 7-19:30 часот, Зелено пазарче од 7-19:30 часот и Ѓорче Петров од 7-13 часот.