Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Лажна вест е дека полицијата влегла во домот на Лиле Стефанова

Засега не е извршен претрес во домот на Лиле Стефановска од СЈО, информираат од ОЈО.

Еден медиум претходно објави лажна вест дека полицијата влегла во домот на Стефановска, што засега е на шпекулација и неточна вест.

Во тренд…