Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови на Ѓорче Петров

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа без електрична енергија ќе останат од 10 до 13 часот корисниците од улицата Ловќенска, подулица бр. 2 (Општина Ѓорче Петров).

Во тренд…