Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Промена на терминот за изведбата на претставата „Макбет“

Поради технички причини, терминот за изведба на претставата „Макбет“ во режија на Нела Витошевиќ на 28 мај се презакажува во 19 часот. Претставата првично беше најавена за 20 часот, но истата ќе се помести за еден час порано, односно ќе почне во 19 часот.

Денот на изведбата останува ист, 28 мај, се менува само терминиот за почетокот на истата.
Однапред ви благодариме за разбирањето и се извинуваме за оваа настаната промена, соопштија од Македонски народен театар.

error: Соддржината е заштитена.