Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Промена на часот за изведбата на претставата „Макбет“ на 28 мај

Закажаната изведба на претставата „Макбет“ во режија на Нела Витошевиќ во Македонскиот народен театар на 28 мај, поради технички причини, се презакажува во 19 часот.

Претставата првично беше најавена за 20 часот. Од МНТ нагласуваат дека денот на изведбата останува ист и дека се менува само часот за почеток на претставата.