Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Видео: Премиере, вечерва ти ја давам бесата дека ние сме победници и нема да те оставиме во кал, како што ти не не остави нас во кал – Ние албанците нема да те изневериме и ја имаш нашата поддршка

Граѓанин од албанска националност вечерва на трибината во Карпош ја навести поддршката од албанскиот електорат за претстојните претседателски избори.

– Премиере, вечерва ти ја давам бесата дека ние сме победници и нема да те оставиме во кал, како што ти не не остави нас во кал, му рече граѓанинот на Заев.

– Ние Албанците нема да те изневериме и ја имаш нашата поддршка, му порача тој на македонскиот премиер.

error: Соддржината е заштитена.