Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Видео и фото: Куманово беше на нозе – еве колку народ се насобра на митингот на Стево Пендаровски

На вечерашниот митинг во Куманово претседателот на СДСМ и премиер Зоран Заев и заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски им се обратија посебно на младите.

-Ајде во уште една акција. Бидете одлучни и одговорни кон својата иднина. Гласот за Стево Пендаровски е глас за европски можности во вашата родна земја, за европско образование, европски плати, европски животен стандард. Ќе живеете, патувате, работите со шанси како вашите врсници во Европа. На тој пат сме драги млади луѓе. Вашиот глас вреди. Вашиот глас одлучува, рече Премиерот Зоран Заев.

error: Соддржината е заштитена.