Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » Празнична понуда за рекламирање

Празнична понуда за рекламирање

CENTAR MKD

Centar.mk како еден од најчитаните македонски интернет портали за вести, верификуван медиум за квалитетни соддржини Ви нуди одлични услови за рекламирање во текот на 2020 година.

 

  • Над 1.000.000 посети на месечно ниво
  • 100% точни и вистинити соддржини кои ги почитуваат етичките стандарди за професионално известување
  • Верификуван медиум – 100% транспарентност
  • Гратис објава на PR текстови

Centar.mk на малите и средни компании им нуди специјални пакети за рекламирање почнувајќи од 10.000 денари/месечно преку директен закуп на соодветен број* на рекламни импресии во текот на еден календарски месец. За долгорочни договори од 3,6 и 12 месеци следува одличен попуст на рекламирање!

 

ПОГЛЕДНЕТЕ! СТАТИСТИКИ ЗА ПОСЕТЕНОСТ ВО 2019

Вашиот бизнис нека блесне на централно место – www.centar.mk. На Вашата компанија конечно и треба рекламирање кое носи резултати со нашите банери кои имаат одлична интеракција.

Побарајте понуда согласно Вашиот буџет на marketing@center.mk.

Специјалната празнична понуда за партнерство трае до 17. декември 2019. г., а вашата кампања по одлични цени може да почне уште веднаш. Побрзајте, количините се ограничени.