15.8 C
Скопје
2. октомври 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+БИЗНИС

Поради подобрување на мрежата, планирани се исклучувања: Еве каде нема да има струја

Екипите на Електродистрибуција ДООЕЛ ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени во документот во прилог. Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без снабдување ќе останат населените места кои припаѓаат на Корисничките Енерго Центри (КЕЦ) во листата во прилог.

Планирани прекини
ПочетокКраjКЕЦАдреса
2023-08-30 11:002023-08-30 15:00Тетоводел од с.Желино, објекти кои се наоѓаат покрај стариот регионален пат ТЕ –  СК на излез од с.Желино
2023-08-30 09:002023-08-30 11:00Кавадарциул. Индустриска и околината
2023-08-30 09:002023-08-30 13:00ВелесНада Бутникошарева, Ангел Мишев, Јане Сандански
2023-08-30 09:002023-08-30 16:00Гостивардел од Нас. Дутлок
2023-08-30 09:002023-08-30 11:30Тетоводел од с.Желино, објекти кои се на  стариот регионален пат Те – Ск на излез од с.Желино
2023-08-30 07:002023-08-30 15:00Прилепул.Прохор Пчински
2023-08-30 09:202023-08-30 14:30ТетовоГОЛЕМА РЕЧИЦА: дел од с.Калник
2023-08-30 10:002023-08-30 15:30СтругаДЕБАР: Рекански регион: Жировница,Скудриње, Галичник,Лазарополе,Ростуша,Велебрдо,Битуше,Витуше, Бензиска Макпетрол,Јанче,Тресонче, Бигорски Манастир, МЛ-Гари и околина
2023-08-30 09:002023-08-30 11:00Кумановодел од населба Иго Тричковиќ пред млин
2023-08-30 09:002023-08-30 15:00ШтипДЕЛ ОД С.ТРИ ЧЕШМИ, ИНДУСТРИСКИ ДЕЛ КАЈ ТРИ ЧЕШМИ, ЕЖОВО, СИНОХИДРО, ГЕОТЕХНИКА, БОНИК, АЕРОДРОМ СУШЕВО
2023-08-30 08:002023-08-30 16:00Кратовос.Татомир