Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Македонија

Новинската агенција Centar.mk најостро го осудува етикетирањето на медиуми и заканите со тужби за новинари и медиуми од страна на Христијан Мицкоски

Новинската агенција Centar.mk најостро го осудува етикетирањето на медиуми и заканите со тужби за новинари и медиуми од страна на Христијан Мицкоски кон медиумите Цивил Медиа и Индекс.

Како новинари бараме ЗНМ, ССНМ, Делегацијата на ЕУ во Македонија, дипломатските претсавништва на пријателските земји на Македонија најостро да реагираат на обидот за цензура врз медиумите од страна на опозициониот лидер.