Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
+МакедонијаВо тренд...

Во делови од градови низ Македонија ќе нема струја – Проверете дали и вашето место е на оваа листа

Екипите на Електродистрибуција ДООЕЛ ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени во документот во прилог. Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без снабдување ќе останат населените места кои припаѓаат на Корисничките Енерго Центри (КЕЦ) во листата во прилог.

Планирани прекини
Почеток Краj КЕЦ Адреса
2022-11-14 08:30 2022-11-14 14:00 Скопје Аеродром СКОПЈЕ – ЦЕНТАР: дел од ул.Ацо Караманов (на почеток кај што завршува Водњанска), дел од ул.Водњанска спроти Судска Медицина, ул.Љубо Здравковски Орлов
2022-11-14 09:00 2022-11-14 14:30 Делчево с. Стамер, населба Звегорска Река
2022-11-14 10:00 2022-11-14 12:30 Охрид дел од улицата 15-ти Корпус, во делот на објектите наспроти бензиска пумпа Макпетрол, фирмите: магацинните АСП ПАК и Енмон, погребално претпријатие Мирен сон и останатите соседни фирми
2022-11-14 08:30 2022-11-14 11:30 Скопје Васил Главинов СКОПЈЕ – ГАЗИ БАБА: ул. Зеничка, ул. Душан Ташковиќ, ул. Коце Металец
2022-11-14 08:00 2022-11-14 14:00 Кратово КРИВА ПАЛАНКА: нас.Плажа, нас.Пашина Воденица, нас.Самоков, нас.Дервен
2022-11-14 12:00 2022-11-14 14:00 Куманово ДРАГОМАНЦЕ: Без напојување ќе останат корисниците од Стрнвац, Драгоманце викендици
2022-11-14 09:00 2022-11-14 14:00 Скопје Ѓорче Петров СКОПЈЕ – ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ул.Ѓорче Петров зграда бр.33 и 35, дел од ул.Смољане, Јосиф Ковачев, Сагудати, Црвена армија, амбуланта Диамед, Старо кино, киосци на дел од ул.Ѓорче Петров, фирма Трикотажа
2022-11-14 09:00 2022-11-14 15:00 Тетово дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во близина на Југохромска зграда, Пошта,ТЦ Ловец, ОУ Гоце Делчев, Музичко школо, Саат Маало, Црвен Крст, ОУ Кикиш, дел од град Тетово, делови од ул.ИРЛ, Никола Тесла, Илинденска кон ПТТ, Б.Кидриќ, ТЦ Мерџан итн
2022-11-14 11:00 2022-11-14 14:00 Скопје Ѓорче Петров СКОПЈЕ – ШУТО ОРИЗАРИ: Дел од ул.Индира Ганди околу пазарот
2022-11-14 08:00 2022-11-14 09:30 Штип ул.Јосиф Ковачев, Штип поранешен објект на Бетон, над аптека Зегин
2022-11-14 09:00 2022-11-14 14:00 Скопје Ѓорче Петров СКОПЈЕ – КАРПОШ: бул.Партизански одреди зграда бр.64б влез 1 и 2 (Б4)
2022-11-14 09:05 2022-11-14 11:00 Куманово Старо Нагоричино
2022-11-14 09:00 2022-11-14 15:00 Тетово КОПАНЦЕ, ТУДЕНЦЕ, РАОТИНЦЕ