Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Велигденска трпеза Мозаик

Овие 8 начини за бојадисување јајца ќе ве воодушева – пробајте ги! (Видео)

Наскоро се ближи Велигден, а верниците бојадисуваат јајца. Постојат куп техники за овој процес, а ние ги избравме оние најинтересните.

За бојадисување користете бои кои може да се јадат, а најдобри се оние во капсули кои се растворуваат во вода.

Пред да почнете, задолжително подгответе работна површина и средства.

Овие 8 техники кои се издвоени во оваа снимка сигурно ќе ви се допаднат. Деталите погледнете ги во видеото во прилог.

https://youtu.be/lwv3ALtd_jY