Centar.mk – Дознај сѐ!
Коронавирус Македонија

Најмладиот починат има 46 години – Министерството за здравство ја соопшти возраста на жртвите од ковид во последните 24 часа

Починати се 14 лица, шест пациенти од Скопје (55, 53, 80, 58, 61, 46г), еден од Куманово (75), двајца од Тетово (60 и 70г), еден од Прилеп (79г), еден од Охрид (55г), двајца пациенти од Струмица (73 и 69г) и еден пациент од Струга (77г).

Од нив тројца се починати вон, останатите во болнички услови.