-2 C
Скопје
17. јануари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Коронавирус Македонија

Горанско здружение: Сите наши капацитети членство и волонтеrи се ставаат на располагање на институциите кои се справуваат со Ковид-19 во дел кои можат да помогнат и да дадат придонес во рамки на своите можности

фото Pixabay / илустрација

Известување на Горанското здружение:

Поради сериозноста на ситуацијата во врска со се поголем број на ново заболени од Ковид-19,а со цел да се помогне на нашите херои здравствени работници,Здужението на Горанците во Македонија ја донесе следнава одлука.

Сите наши капацитети членство и волонтеrи се ставаат на располагање на институциите кои се справуваат со Ковид-19 во дел кои можат да помогнат и да дадат придонес во рамки на своите можности!

Сите заинтересирани кои имаат желба и можност да помогнат на било кои начин, можат да се обратат на емаил,телефон или инбокс.
Ова ќе биде наш мал придонес како општесвено одговорни граѓани во оваа заедничка борба а воедно голема подршка за хероите на денешницата -ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ.