Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Владата во 18 часот закажа седница – Се воведува кризна состојба

Денеска (20.11.2020 година), со почеток во 18:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

За заклучоците од седницата ќе информираме штом ќе биде завршена.

На седницата се очекува да биде воведена кризна состојба на ниво на цела држава за време од 30 дена.

МАРКЕТИНГ