Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Короната коси и млади животи низ Македонија: Најмладиот има 43 години – вкупно починаа 12 лица

фото Pixabay

Коронавирусот опасно коси низ Македонија.

Починати се 12 лица, тројца пациенти од Скопје (52, 73 и 85г), еден од Куманово (59г).

Починале и 2 пациенти од Прилеп (78 и 75г), двајца од Велес (61 и 62г), двајца пациенти од Гостивар (43 и 76г).

Починаа и еден од Струмица (66г) и еден пациент од Свети Николе (69г).

Маркетинг