8 C
Скопје
3. декември 2020
Centar.mk – Дознај сѐ!
Centar Коронавирус Македонија

Додека многу граѓани на Македонија не веруваат во вирусот, почина хирургот Драган Тасевски од коронавирус!

Како последица од компликации на новиот корона вирус, почина хирургот Драган Тасевски од болницата во Куманово.

Неговите колеги се простуваат од него преку социјалните мрежи, а Тасевски ја изгуби битката со опасната зараза на 60-годишна возраст.

„Вирусот е дефинитивно руски рулет. Нека почива во мир, тажно, навистина тажно. Веројатно јас како паталец, поинаку го доживувам вирусот“, напиша Гордана Николиќ.

Целата оваа драма со рекорден раст на новозаразени и починати во Македонија, но и Балканот се случува додека добар процент од граѓаните не веруваат во вирусот и мислат дека е лага и не постои.

МАРКЕТИНГ