Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Добра вест: Оздравеле 281 пациент за еден ден од коронавирус во Македонија

Министерството за здравство соопшти дека ИЈЗ само денес регистрирал 281 оздравен пациент.

И тоа по градови се работи за: Скопје-148, Куманово-4, Штип-17, Прилеп-16, Тетово-18, Струга-4, Велес-4, Битола-8, Охрид-3, Кавадарци-8, Гостивар-3, Гевгелија-9, Струмица-12, Крива Паланка-6, Радовиш-2, Кочани-3, Пробиштип-4, Берово-1, Валандово-2, Кратово-2, Свети Николе-2, Кичево-4 и Неготино-1.

Маркетинг