Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Вријат социјалните мрежи: Мајките што не сааат да одат на работа под критика на оние кои работат

Жестоки полемики се водат на социјалните мрежи за мајките што не сакаат да одат на работа. Критики фрчат од сите страни.

Ова се дел од мислењата на родители кои работат:

спонзорирано: