Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Во Франција приведен маж кој имал педофилски интернет-страници

Француската полиција уапси маж одговорен за тајни интернет-страници на тајни мрежи за педофилија кои обезбедуваат порнографски видеа и фотографии на илјадници во светот.

Станува збор за четириесетгодишник, кој од страна на обвинителите е опишан како еден од 10-те најбарани од властите што се борат со злосторства поврзани со педофилија во целиот свет.

Француските медиуми пренесуваат дека тој ги признал обвиненијата.